Artiesten- bemiddeling

Artiestenbemiddeling

Inclusief voorlopers organiseren we sinds bijna 45 jaar onze jaarlijkse ‘GUO-concertseries Groeten Uit Oisterwijk’. Hierdoor hebben we een voor NL uniek netwerk met honderden internationale topartiesten uitgebouwd. En een expertise in concert- en festivalprogrammering. Op verzoek bemiddelen we met regelmaat tussen artiesten en (kleine tot grote) podia, clubs, theaters en festivals voor concerten in NL en soms daarbuiten. 

We brengen partijen tot elkaar en verzorgen contracten, riders en publiciteit. Desgewenst adviseren en bemiddelen we bij de programmering van complete concertseries en festivals. Elk concert- of adviesverzoek van elk podium en festival over elke artiest is welkom bij ons. Voor Flairck en Lakshmi boeken we zelfs exclusief alle concerten in NL.

Doe bij uw podium- of festivalprogrammering uw voordeel met ons unieke internationale netwerk en onze jarenlange expertise. Kies voor een podiumprogrammering waarmee u regionaal een betekenisvol verschil maakt en u zich bovenregionaal onderscheidt. Neem contact op met ‘GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk’. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

FLAIRCK

(NL/België/Mexico/Kazachstan)

De nieuwe generatie klasbakken van Flairck toert langs podia door het jubelende land om haar (25ste!)  CD ‘Back Alive!’ te presenteren Wat te verwachten van fris en fruitig Flairck anno 20-nu? Het legendarische quintet wisselt haar nieuwe composities van ‘Back Alive!’ af met meesterwerken die de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan: ‘De Stoomwals’, ‘Houten Bruiloft, ‘De Blindendans’ en, als uitsmijter natuurlijk, ultiem pièce de résistance ‘Variaties Op Een Dame‘/’Variations On A Lady’.

Eens ontketende Flairck een muziekhype onder jong en oud. In NL trok ze als eerste ‘popgroep’ de gevestigde theaterwereld in. Dra overrompelde ze de rest van ons universum. Gevolg: platina platen, Edisons, Gouden Harpen en een fanschare die reikt tot in de Verre Oriënt en Latijns Amerika.

Buiten de lijntjes der geijkte paden brengt Flairck cross-overs op het magistrale snijvlak van modern klassiek, celtic folk, world, freestyle jazz. Unheimisch onbestendige kruisbestuivingen, met frivool fluitspel, violen of bassen die symbiotische duels uitvechten, verknoopt met gedurfde, theatrale vondsten.

Met hart, ziel, zaligheid gaat Flairck door merg, been, roeien en ruiten. Oudgedienden Jeroen Goossens (fluiten/NL) en Pablo Ortiz (composities, gitaar, bas/Mexico) en zij-instromers Joris Vanvinckenroye (composities, contrabas/België), Anouk Sanczuk (viool/België) en Zhazira Ukeyeva (viool/Kazachstan) leveren menig ‘Gevecht Met De Engel’. Melting pot Flairck is onbegrensder dan ooit. Aartsvaders Erik Visser en Peter Weekers, sterkhouders van het eerste uur, zien dat het goed is.

(Check ook www.flairck.com)

LAKSHMI

(België)

Voor de kleinste podia is Flairck een maatje te groot. Voor hen is Lakshmi een uitgelezen alternatief. Niet minder virtuoos, net zo gepassioneerd, maar als runner up-soliste wel milder geprijsd.

Met sprankelend harpspel brengt Lakshmi een gemengd classic/celtic programma. Haar celtic repertoire lardeert ze met betoverende vocalen,   hier een song in Gaelic, daar eigen werk, a sing-a-long vermomd in meeslepend arrangement, een uitstapje naar een Vlaamse traditional. Geregistreerd op twee CD’s.

Met haar switch tussen classic en celtic harp met vocals en dito repertoire biedt Lakshmi een gevarieerde optie aan elk luisterbereid publiek. Vooral knusse podia en kerkjes met zit-/luisterpubliek houden van Lakshmi. En die liefde is geheel wederzijds!

(Check ook www.lakshmi.be)