Concert locaties

GUO-concertserie 2021/2022 omvat negen GUO-concerten: vijf in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord, twee in Cultuurcentrum Tiliander en twee muzikale natuurwandelingen over de Kampina en door Oisterwijks bos- en vennengebied. De coördinaten van deze locaties zijn als volgt:

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Gemullehoekenweg 143
5062 SB  Oisterwijk
t: 013-5231600
e: administratie@hotelboschoord.nl
w: www.hotelboschoord.nl

Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Cultuurcentrum Tiliander

Spoorlaan 82C
5061 HD  Oisterwijk
t: 013-2073333
e: info@tiliander.com
w: www.tiliander.com

Boschoord

Cultuurcentrum Tiliander

Ochtendwandeling Kampina

Start- en aankomstlocatie ochtendwandeling over Kampina op 18 april, aanvang 10.00u:

Parkeerplaats Burgemeester van den Oeverweg (= zijstraat Posthoornseweg)

Oisterwijk  

Middagwandeling bos- en vennengebied

Start- en aankomstlocatie middagwandeling door bos- en vennengebied op 18 april, aanvang 14.00u:

Parkeerplaats Van Tienhovenlaan 4 (= bij Groot Speijck)

Oisterwijk 

Bij Boschoord en bij de start van beide natuurwandelingen parkeren GUO-bezoekers gratis. Voor parkeren bij Tiliander: zie www.tiliander.com.

Lommerrijk verscholen, te midden van Oisterwijks bos- en vennengebied op een boogscheut van de Kampina-heide, vindt u gezellig, sfeervol Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. In het uniek uitgestrekte heide-, bos-, en vennengebied rondom Boschoord vindt u volop wandel- en fietsroutes die u kunt aanvangen en eindigen bij het hotel. 

Zo kan een GUO-concertbezoek u aanleiding geven tot een dagje of weekendje Oisterwijk, al helemaal als u van wat verder komt en niet alleen liefhebber bent van onze GUO-concerten, maar tevens van wandel- of fietstochten door één van de fraaiste natuurgebieden die ons land rijk is.                  

Combineer UW GUO-CONCERT

Eten & slapen

Vanzelfsprekend kunt u in Boschoord genieten van een drankje. Maar wat dacht u van een lekkere lunch voorafgaand aan een GUO-concert? Van een heerlijk diner na afloop? En, om helemaal feestelijk af te ronden, een relaxte hotelovernachting inclusief ontbijt?

Reserveer uw maaltijden en overnachtingen met ontbijt rechtstreeks per mail bij Boschoord: administratie@hotelboschoord.nl tegen gereduceerde tarieven voor GUO-concertbezoekers. Houdt u er bij reserveringen van maaltijden rekening mee dat de GUO-concerten 2021/2022 op zondagmiddagen in Boschoord gepland staan van 15.00 tot ongeveer 17.15u.. Lunches zijn mogelijk vanaf 12.00u. Voor diners is de keuken geopend vanaf 17.30u. U ‘riskeert’ een spontane meet & greet met onze GUO-artiesten die ook in Boschoord verblijven.

GEREDUCEERDE TARIEVEN

Reserveer uw maaltijden en overnachtingen met ontbijt rechtstreeks per mail bij Boschoord: administratie@hotelboschoord.nl tegen gereduceerde tarieven voor GUO-concertbezoekers.

EVENEMENTEN

Iets te vieren of te organiseren, privé of zakelijk, ook buiten GUO-concertdagen om? Informeer naar de mogelijkheden.

Tickets

Uw toegangstickets voor onze GUO-concerten kunt u uitsluitend digitaal reserveren. Check hiervoor de informatie onder ‘Tickets’.

GEEN TOESLAGEN

GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!

Parkeren

Parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Kamers

Boschoord beschikt over 46 standaard respectievelijk 16 luxe kamers. Overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet.

Oisterwijk