GUO-arrangementen

Welkom bij NEO KVL

Het karakter van de oude leerfabriek is nog voelbaar, terwijl het luxe verfijnde design doet denken aan de cover van een glossy magazine. Het NEO KVL hotel in Oisterwijk is nieuw in haar soort. Een hotel dat de kunst van het leven verstaat. Een beleving waar u eigenlijk niet over wil lezen: dit wilt u ervaren. 68 hotelkamers, restaurant, skybar, fitness en wellness op een unieke locatie. De leerfabriek van Oisterwijk, met haar rijke historie, is het decor van een nieuwe sensatie. Laat u verwonderen door het design, de verbluffende service en de overheerlijke culinaire verrassingen.

Verleng uw bezoek aan NEO KVL en aan een GUO-concert met een dagje of (lang) weekend Oisterwijk. Geniet van de Lind, het pittoreske stadshart, van de uitgestrekte Kampina-hei, van het lommerrijke bos- en vennengebied met volop wandel- en fietsgelegenheid en van familie-attracties als Safaripark Beekse Bergen en De Efteling op slechts enkele kilometers afstand. 

Combineer UW GUO-CONCERT

Eten & slapen

Exclusief voor u als GUO-concertbezoeker stelde 4**** NEO KVL Hotel by TASIGO enkele lucratieve GUO-arrangementen samen.

Hiermee geniet u op GUO-concertdagen van heerlijke maaltijden en overnachtingen tegen aantrekkelijke tarieven. U dient hiervoor wel te reserveren en in het hotel op verzoek uw GUO e-toegangsticket(s) te tonen. 

AANTREKKELIJKE TARIEVEN

U reserveert een GUO-arrangement naar uw keuze door te mailen naar reception@neokvl.com of te bellen naar 013-2088099. GUO-arrangementen zijn exclusief voor GUO-concertbezoekers en gelden uitsluitend op GUO-concertdagen. In het hotel toont u op verzoek uw GUO e-toegangsticket(s) van die dag als bewijs.

Parkeren

Het splinternieuwe 4**** NEO KVL Hotel by TASIGO  is gelegen op een paar wandelminuten van GUO-concertlocatie Tiliander. Gasten kunnen er betaald parkeren in de parkeergarage van het hotel of gratis op parkeerterreinen in de directe nabijheid. 

Lunch vóór middagconcert

50% korting op dagsoep en gratis 1 kop koffie of thee per persoon.

3-gangen diner na middagconcert

2 gratis drankjes (bier, wijn, fris) én 1 kop koffie of thee na per persoon.

Diner (hoofdgerecht) na middagconcert + aansluitend overnachting in comfort room met ontbijt

€119,- voor 1 persoon (single room) óf
€140,- voor 2 personen (twin room).