Zonder vrijwilligers kan GUO GUO niet zijn. Soms nemen vrijwilligers afscheid. Dan brengt GUO haar vrijwilligersbestand weer op peil tot een ‘harde kern’ van vijftien. Daarmee kan GUO gesmeerd draaien. 

 

Naar wie is GUO op zoek?

Niet naar ééndagsvliegen Gezien de huidige samenstelling wel meer vrouwen. Liefst 50-minners. In elk geval jongeren van geest. Die willen samenwerken met oude rotten. Met passie voor GUO-concerten. Concreter: een paar vrijwilligers die volgende taken verdelen: bestuurssecretaris, concertfilmer/-fotograaf, publiciteits-/social media-aan-/opmaker, abonnementenbeheerder, geluid-/lichttechnicus, podiumop-/afbouwer.

GUO stemt taken in overleg af naargelang behoeften van GUO en talenten van vrijwilligers. Maar GUO-vrijwilligers zijn evengoed oliemannetjes bij hand- en spandiensten.

 

Hoeveel tijd kost GUO me?

Voor dorpsmalloten is GUO een bijkans fulltime levensmissie. Normale mensen beperken zich tot GUO-concertdagen. Of  bezoeken bovendien jaarlijks een keer of tien een bestuursoverleg. Of klussen wekelijks een uurtje.

 

Wat geeft GUO me er voor terug?

0 (=NUL) euro, gratis toegang en drankmuntjes bij GUO-concerten en een verreikende verrijking.   

 

Waar kan ik me melden?

Mail naar groetenuitoisterwijk@home.nl. We maken dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarna beslissen we samen of en waarvoor we elkaar het ja-woord geven.