Liefhebber van onze GUO-concerten? En tijd en zin om in augustus aanstaande 2000 tot 2500 GUO-krantjes 2019/2020 huis-aan-huis te bezorgen in Oisterwijk, Heukelom, Moergestel of Haaren? In ruil voor gratis entree bij alle concerten uit onze GUO-serie 2019/2020? Ter waarde van 215 euro? Meld u dan NU aan via groetenuitoisterwijk@home.nl!

GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk zoekt vijf à zes huis-aan-huis bezorgers voor haar GUO-krantjes 2019/2020 in de periode begin tot eind augustus 2019. De bezorgtijden zijn naar eigen keuze, zolang de krantjes maar vóór 1 september 2019 bezorgd zijn. De bezorgwijken zijn in overleg met GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk.

 

Gastenlijst

Interesse? U doet er niet alleen ons, maar ook uzelf een plezier mee: we plaatsen u voor elk GUO-concert uit onze serie 2019/2020 op onze gastenlijst. Dat betekent gratis toegang voor:

Miniconcertjesdag solisten en duo’s in Oisterwijkse huiskamers + slotconcert Liqa op 29 september – Banditaliana op 27 oktober – Guy Davis op 24 november – Lakshmi (met support act The Way) op 22 december – Martin Carthy & John Kirkpatrick op 19 januari – Boekpresentatie Jos Creusen op 26 januari – Tim Knol op 9 februari – Dayna Kurtz & Robert Mache op 15 maart – Spinvis & Saartje van Camp op 5 april – Sharon Shannon & Alan Connor op 19 april – Bevrijdingsactiviteiten + Niki Jacobs & Nikitov op 5 mei.

Check www.groetenuitoisterwijk.nl voor uitgebreide artiesteninfo in woord, beeld & geluid.

 

Tel uit uw ‘winst’    

Bezorging van 2000 tot 2500 krantjes voor 11 GUO-tickets betekent ongeveer 200 krantjes per GUO-ticket. GUO-tickets kosten gemiddeld ongeveer 20 euro per stuk. Voor elke euro bezorgt u dus ongeveer 10 GUO-krantjes. Bezorg per fiets of te voet: dat is voor u en uw omgeving nog gezond ook! En wilt u meer gratis tickets per GUO-concert? Bezorg dan meer GUO-krantjes!

Uw aanmelding met vermelding van naam en tel. nr. is welkom op groetenuitoisterwijk@home.nl. Wij nemen telefonisch contact met u op voor beantwoording van eventuele vragen en het maken van concrete  afspraken. Wij verwerken uw aanmelding op volgorde van binnenkomst. Het is zoals bij onze GUO-tickets: OP=OP!