GUO-CONCERT

Kieran Goss &
Annie Kinsella

(Ulster/Ierland)

DATUM

Zondagmiddag
20 februari 2022

Locatie

GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk (in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord).

}

Tijdstip

Aanvang 15.00u
2×45 minuten met pauze
exclusief toegift
einde 17.15u

Prijzen

€ 20 ,-
inclusief ticketservicekosten & gratis parkeren

COVID-19

Bij coronarestricties past GUO haar programma aan. Bij noodzakelijke concertannulering brengt GUO haar tickethouders tijdig op de hoogte per e-mail. Hierin schotelt ze hen een keuzemenu voor. Restitutie (met inhouding van €2,50 servicekosten per ticket) is dan altijd één van de opties.

Kieran Goss & Annie Kinsella

‘One man, his guitar and his songs. Heaven.’ Nog bondiger: ‘Ziele-striptease’. Om aan te geven hoezeer bij de charismatische (Noord-)Ierse singer-songwriter Kieran Goss lyriek en diepgang samengaan. Ilse De Lange zingt zijn ‘All The Answers’ tot megahit. Zijn samenwerking met Mary en Frances Black, Elvis Costello, Christy Moore, Joe Jackson en Clannad overtuigt hem dat hij zich moet laten flankeren door een vocaliste.  

Met wederhelft Annie Kinsella toont hij zich op ‘Oh, The Starlings’ (2019) een meester in het weglaten. Juist die kale, uitgeklede songs geven een verrassende gelaagdheid die noodt tot reflectie. Hoewel ze in niets verwijzen naar Ierse traditionals, kennen hun romantische songs een Ierse folkinslag. Die mengen ze met  Amerikaanse folkpop waarin Paul Simon en vooral James Taylor nooit ver weg zijn. 

Kieran Goss en Annie Kinsella blijven dicht bij zichzelf en elkaar en stellen zich ontwapenend kwetsbaar open. Daarin ligt de kracht van hun fijnzinnige, verstilde repertoire dat veel dieper onder de huid kruipt dan het verwachtingspatroon van hun mierzoete repertoire aan de oppervlakte doet vermoeden. En dat is hartverwarmend voelbaar.

Ze produceren allesbehalve goedkoop sentiment, maar komen integendeel binnen, weten te raken en behoren tot het kaliber dat artiesten en bezoekers op elkaars schoot doet kruipen. En dan werken de onderhoudend humoristische bindteksten van rasoptimist Kieran Goss ook nog ‘ns dusdanig aanstekelijk in op het gemoed van de toehoorders dat zelfs de meest sikkeneurige onder hen een meer dan halfleeg glas als meer dan halfvol ervaart. 

In beeld & geluid

MAALTIJDEN & OVERNACHTINGEN IN

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

  • Lunch voorafgaand aan GUO-middagconcert?
  • Diner na GUO-middagconcert?
  • Overnachting met ontbijt?

Mail naar administratie@hotelboschoord.nl voor gereduceerde tarieven voor GUO-bezoekers.

 

Voorverkoop:
Check onze ticketshop.
GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!
Parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Kassaverkoop:
Uitsluitend cash, op concertdag van 14.00 tot 15.00u.
VOL = OP!