Concert locatie

MAALTIJDEN & OVERNACHTINGEN IN

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

  • Lunch voorafgaand aan GUO-middagconcert?
  • Diner na GUO-middagconcert?
  • Overnachting met ontbijt?

Lees hieronder hoe hiervoor te reserveren, per mail bij Boschoord, tegen gereduceerde tarieven voor GUO-bezoekers.

Lommerrijk verscholen, te midden van Oisterwijks bos- en vennengebied op een boogscheut van de Kampina-heide, vindt u gezellig, sfeervol Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Op acht (voornamelijk zondag-) middagen tussen oktober 2020 en mei 2021 dopen wij hier een zaal voor bezoekers om tot GUO-concertzaal.    

In het uniek uitgestrekte heide-, bos-, en vennengebied rondom Boschoord vindt u volop wandel- en fietsroutes die u kunt aanvangen en eindigen bij het hotel. Zo kan een GUO-concertbezoek u aanleiding geven tot een dagje of weekendje Oisterwijk, al helemaal als u van wat verder komt en niet alleen liefhebber bent van onze GUO-concerten, maar tevens van wandel- of fietstochten door één van de fraaiste natuurgebieden die ons land rijk is.             

Combineer UW GUO-CONCERT

Eten & slapen

Vanzelfsprekend kunt u in Boschoord genieten van een drankje. Maar wat dacht u van een lekkere lunch voorafgaand aan een GUO-concert? Van een heerlijk diner na afloop? En, om helemaal feestelijk af te ronden, een relaxte hotelovernachting inclusief ontbijt? Bovendien ‘riskeert’ u een spontane meet & greet met onze GUO-artiesten die ook in Boschoord verblijven.

GEREDUCEERDE TARIEVEN

Reserveer uw maaltijden en overnachtingen met ontbijt rechtstreeks per mail bij Boschoord: 
administratie@hotelboschoord.nl
tegen gereduceerde tarieven voor GUO-concertbezoekers.

EVENEMENTEN

Iets te vieren of te organiseren, privé of zakelijk, ook buiten GUO-concertdagen om? Informeer naar de mogelijkheden.

Tickets

Uw toegangstickets voor onze GUO-concerten kunt u uitsluitend digitaal reserveren. Check hiervoor de informatie onder ‘Tickets’.

GEEN TOESLAGEN

GUO rekent 0 (= NUL!) euro toeslag bij ticketreservering!

Parkeren

Parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Boschoord

Keukentijden

Lunches zijn mogelijk vanaf 12.00u. Voor diners is de keuken geopend vanaf 17.30u. Boschoord beschikt over 46 standaard respectievelijk 16 luxe kamers. Overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet. Houdt u er bij reserveringen van maaltijden rekening mee dat GUO-concertserie 2020/2021 twee concerten per middag telt, dat het eerste concert van 13.30 tot 15.00u duurt en het tweede van 16.00 tot 17.30u.

Oisterwijk