Concert locatie

LOCATIE

Bereik & Parkeren

Serie 2019/2020 van GUO-concerten Groeten Uit Oisterwijk vindt plaats in:

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Gemullehoekenweg 143
5062 SB Oisterwijk
Noord-Brabant, Nederland
013-5231600

Parkeren bij Boschoord is voor bezoekers gratis.

Oisterwijk per trein
Treinstation Oisterwijk ligt aan spoorlijn Tilburg – Eindhoven. Voor actuele dienstregeling check de NS.

Vanaf treinstation Oisterwijk is het bij gemiddeld wandeltempo ongeveer 25 minuten te voet naar Boschoord, evenals naar Joodse Begraafplaats. Overige verzamelplekken (op 29 september 2019 en 5 mei 2020) zijn in een paar wandelminuten vanaf treinstation Oisterwijk bereikbaar.

 

Oisterwijk

Verzamelen & Parkeren

Huiskamer concerten
29 september 2019

Deelnemers verzamelen zich met gereserveerd e-ticket om 10.00u op de parkeerplaats aan de Spoorlaan die het verst verwijderd ligt van het treinstation. Parkeren is daar op zondagen gratis (behalve op koopzondagen).

Verzamelen & Parkeren

Bevrijdingsdag 5 mei 2020

Alle deelnemers dienen combi-dagticket (e-ticket) als betaalbewijs te tonen. Uit respect voor de Joodse traditie dragen deelnemers aan de rondleiding op de Joodse Begraafplaats een hoofddeksel.

 

MAALTIJDEN & OVERNACHTINGEN IN

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Lommerrijk verscholen, te midden van Oisterwijks bos- en vennengebied op een boogscheut van de Kampina-heide, vindt u gezellig, sfeervol Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Op tien (voornamelijk zon-) dagen tussen september 2019 en mei 2020 dopen wij hier een zaal met maximaal 140 stoelen voor bezoekers om tot GUO-concertzaal. Bovendien zijn er op zondag 29 september en Bevrijdingsdag dinsdag 5 mei vanaf ’s ochtends bijkomende activiteiten in en op locaties verspreid over Oisterwijk (waaronder Boschoord).  

In het uniek uitgestrekte heide-, bos-, en vennengebied rondom Boschoord vindt u volop wandel- en fietsroutes die u kunt aanvangen en eindigen bij het hotel. Zo kan een GUO-concertbezoek u aanleiding geven tot een dagje of weekendje Oisterwijk, al helemaal als u van wat verder komt en liefhebber bent van wandelingen of fietstochten door één van de fraaiste natuurgebieden die ons land rijk is.

Combineer UW GUO-CONCERT

Eten & slapen

Vanzelfsprekend kunt u in Boschoord genieten van een drankje. Maar wat dacht u van een lekkere lunch voorafgaand aan een GUO-concert? Van een heerlijk diner na afloop? En, om helemaal feestelijk af te ronden, een relaxte hotelovernachting inclusief ontbijt? Bovendien ‘riskeert’ u een spontane meet & greet met onze GUO-artiesten die ook in Boschoord verblijven!

GEREDUCEERDE TARIEVEN

Reserveer uw maaltijden en overnachtingen met ontbijt rechtstreeks per mail bij Boschoord: 
administratie@hotelboschoord.nl
tegen gereduceerde tarieven voor GUO-concertbezoekers.

EVENEMENTEN

Iets te vieren of te organiseren, privé of zakelijk, ook buiten GUO-concertdagen om? Informeer naar de mogelijkheden.

Parkeren

Parkeren bij GUO-concertlocatie Boschoord is gratis!

Boschoord

Keukentijden

Lunches zijn mogelijk vanaf 12.00u. Voor diners is de keuken geopend vanaf 17.30u. Boschoord beschikt over 46 standaard respectievelijk 16 luxe gerenoveerde kamers. Overnachtingen zijn inclusief ontbijtbuffet. Houdt u er bij reserveringen van maaltijden rekening mee dat uw GUO-concert aanvangt om 15.00u en eindigt omstreeks 17.15u. Uitzonderingen: het GUO-slotconcert in Boschoord op 29 september vangt aan om 16.00u en eindigt omstreeks 18.15u. en het GUO-middagprogramma in Boschoord op 5 mei vangt aan om 14.30u en eindigt omstreeks 17.15u.